Tjänster

Er story

Oavsett om ni sprida ert gröna varumärke mer, har en hållbar lösning som kan inspirera andra eller bara vill ha mer kunskap om hållbar kommunikation så vill jag veta er story så att jag kan anpassa lösningen efter era omständigheter!

Lösning

Föreläsningar, workshops eller långtgående strategisk rådgivning – metoderna som jag kommer använda beror på era preferenser och möjligheter! Scrolla ner för att läsa mer om mina metoder och preliminära priser.

Resultat

En organisation med mer hållbart engagemang, både internt och externt.
Större konkurrenskraft.
Ett hållbarare samhälle!

Vilken typ av kommunikation behöver ni?

Intern kommunikation?

Håller ni på med ett förändringsarbete i er organisation? Vill ni att era medarbetare ska bli mer kunniga och engagerade i hållbarhetsfrågor? Låt mig hjälpa er leda en process för att skapa en mer hållbar arbetsplats!

Extern kommunikation?

Vill ni skapa mer engagemang kring ert hållbarhetsarbete bland era kunder? Då kan jag hjälpa er med rådgivning kring budskap, kommunikationsstrategi och målgruppsanpassning!

Vilken lösning passar er?

Rådgivning

Håller ni på med en hållbar kampanj eller ett projekt och vill ha en slagkraftig  kommunikation kring det? Boka ett möte så gör vi en plan tillsammans med föreläsningar, workshops eller strategisk rådgivning!

Pris: Planeringsmöte utan kostnad, därefter 750 kr/h ex moms

Föreläsning

Vill ni lära er mer om hållbar kommunikation med fokus på er bransch och verksamhet? Kontakta mig och berätta mer om er och vad ni vill lära er om, så planerar jag en skräddarsydd föreläsning åt er!

Pris: Från 4000 kr ex moms

Workshop

Har era kommunikatörer mycket idéer kring hållbar kommunikation men det går inte riktigt hem? Har ni en hållbar lösning som ni inte lyckas slå igenom med? Boka en workshop ledd av mig, så går vi igenom era möjligheter och utmaningar och hittar en vetenskapsbaserad lösning tillsammans!

Pris: Från 2000 kr ex moms

Ideella organisationer får 50% rabatt på alla tjänster!

Som ett tack till allt som den ideella sektorn har gett mig så ger jag halva priset på alla mina tjänster till idéburna ideella organisationer som vill boka mig. Hör av er med era idéer!

Har ni en annan idé om vad vi kan göra tillsammans?

Hör av er eller boka ett gratis planeringsmöte så kan vi komma fram till en plan tillsammans!

070-972 32 09            boka@talkthewalk.se            hej@talkthewalk.se